En ultimate guide til å kjøpe ulike typer hatter med unike stiler og materialer

Tradisjonen med seg hatter har vært sett fra århundrer, og menn stolt bære dem ikke bare å beskytte seg mot solstrålene, men også for å vise sine personligheter. Hatter er trolig den mest foretrekke mote tilbehør for å lage din stil uttalelse.

Med de passerende årene har mange nye typer og design av hatter blitt introdusert av de beste merkene og designere fra hele verden.

baseball-hats-for-women-5

Hva er forskjellige typer hatter som er tilgjengelige?

Den grunnleggende typen er ballen caps. Den har en front mot kant og panel konstruksjon. Disse kommer i forskjellige panel stiler som snapback, flexfit, Strapback, og Tucker.

For eksempel, montert de er vanligvis standard baseball caps som er laget av seks klut trekanter. De er kombinert med en stofftrekk på toppen som heter squatchee. Det er foreslått at du ved en som perfekt passer deg godt, ellers vil du ende opp som ser ut som en klovn. Deretter er det mote hatter, og disse inkluderer cabbies og bowlere, fedoras, og mange andre. De kan brukes med en fantastisk collared skjorte.

Vil du vite hva de konvensjonelle hatter ble bygd opp av? Svaret er sugerør. Dette materialet har vært brukt i mange år, og selv i dag, vil du finne mange flytende i markedet. Sun eller Fedora hatter er vanligvis laget av strå.

Unike materialer brukes til å produsere hatter

Disse dager, hatter for menn er tilgjengelig i en rekke forskjellige materialer. Hvis materialet valgt riktig, vil det legge til din generelle utseende samt forbedre din personlighet.

Bomull hatter kan være et godt alternativ for daglig slitasje. Du vil finne denne typen hatter i forskjellige farger, størrelser og mønstre. Et annet alternativ er ull. Hatter laget av ull gir deg fleksibilitet og en myk touch. Foruten å være brannhemmende, disse brukes til å lage en stil uttalelse av mange kjendiser.

Akryl hatter ikke bare ser stilig, men de er også motstandsdyktig mot møll. Dessuten kommer de til rimelige priser. I det siste, vil du finne mange merker som bruker dette materialet for nesten alle typer hatter.

Felt materialet er også ofte brukt til å lage forskjellige typer hatter Det er avledet fra ull. Du kan kjøpe disse for å holde deg varm på kalde vinter natt outs og også se fasjonable.

For å konkludere, sørg for at du kjøper kjent og pålitelig nettbutikk. Selv om de fleste av butikkene har et bredt utvalg av caps, men ikke alle er ekte og merket. Dermed tar litt tid og forskning kildene godt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *