Historien om Hermes

hermesDen franske høy motehuset Hermes har spesialisert seg på en rekke produkter, inkludert ready-to-wear klær, skinnvarer og tilbehør og parfymer. Hermes Fashion House ble etablert i Paris som en sele gjør butikk i 1837 av Thierry Hermes (1801-1878). Den linjen ble utvidet i løpet av sent 1879 av hans sønn og etterfølger, Charles-Emile Hermes til å omfatte produksjon av saler.

I løpet av denne perioden en ny forhandler ble åpnet i nærheten av Palais de l Elysee. Etter Charles-Emile pensjonsalder, hans sønner Adolphe og Emile-Maurice antok ledelsen av selskapet. De valgte å endre navnet til Hermes Freres. På denne tiden ble de allerede selger saler til kunder så langt i utlandet som Russland og Asia. Emile-Maurice ble det første mennesket til å introdusere glidelås i Frankrike, og fått eksklusive rettigheter til bruk i skinn klær og tilbehør.

I 1922 introduserte selskapet sin første håndvesker, og i 1924 de sikret et fotfeste i USA. 1929 så utgivelsen av den første kvinner mote klær samling i Paris. Hermes er kjent for «Kelly Bag» som Grace Kelly gjorde verdenskjent i 1956. Posen ble faktisk produsert mye tidligere i 1930.

I 1930 la de den nå berømte Hermes skjerf til sin produktlinje, og sette opp en dedikert skjerf fabrikk i 1937. Flere nye produkter ble utgitt i løpet av de neste årene, inkludert silkeslips i 1946 og parfyme i 1949.

Emile-Maurice døde i 1951, til å bli etterfulgt av Robert Dumas-Hermes. Dumas ble knyttet til familien ved ekteskap bare og dermed innlemmet navnet Hermes inn i sin egen. Robert var ansvarlig for innføringen av Hermes Tie, Beach håndkle og parfymeri. Hermes bånd er den mest ettertraktede i verden og kommando priser fra $ 160,00 til nesten $ 300,00 hver. I dag Hermes selger i overkant av én million bånd årlig, som representerer 10% av deres årlige omsetning.

1970 brakte enorme internasjonal ekspansjon, med butikker åpne hele USA, Japan og Europa. Til tross for dette selskapet begynte å vakle og ligget bak sine konkurrenter. Da Robert døde i 1978 ble han etterfulgt av sin sønn Jean-Louis Dumas-Hermes. Jean-Louis er den definitive hendene på Chairman.He reiser verden omfattende, og bringer tilbake ideer som er innlemmet i alle aspekter av Hermes produktutvikling. I løpet av 1990-tallet, Hermes fortsatte å utvide sin produktlinje, venturing vellykket i krystall og porselen servise.

Innen 2008 Hermes hadde 14 divisjoner tilby et bredt spekter av produkter, inkludert herreklær, parfyme, kvinner mote, sko og smykker. Selskapet har over 20 butikker i USA alene. Hermes fortsetter å være en aktet navn i moteverdenen på grunn av den grundige håndverk nedfelt i alle sine produkter og prestisje forbundet med dem. Hermes salg består av 30% lærvarer, 15% klær, 12% skjerf og 15% bånd. Hermes klientell inkluderer kjendiser som Paris Hilton, Nicole Kid mann, Julianne Moore, Elle Mac Pherson, Elizabeth Hurley og Madonna.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *