Måter å flaunt en skater skjørt

Hvis du ikke vet hva en skater skjørt er, er de korte, høy innsnevrede, lette materialer skjørt. De har generelt plater på dem og hem linje kan variere som per ditt valg. De er enkle å bruke og passer alle kroppstyper. Du kan kjøpe fotlenker og koble dem opp med disse.

Det finnes ulike måter å flaunt en skater skjørt i hver sesong. Her er noen måter du kan gjøre det:

00215884-01

1. Floral Skater Skjørt

Floral utskrifter er virkelig i år uansett hvilken årstid. I sommer kompliment de været og i vintre de bringe litt farge til været.

Så en vakker floral mønstrede skater skjørt med en hvit tee og sannsynligvis en denim jakke, støvler og statement smykke er det perfekte utseende. Den beste delen om skater skjørt er at du kan improvisere veldig lett, så ikke vær redd for å gjøre det.

2. Block Colors

Skater skjørt er tilgjengelig i hver blokk farge mulig gjør det veldig lett å matche dem med topper og skjorter. Fra svart og grå nyanser til lys rosa og rødt kan du få hver eneste en.

Du kan koble deg svart eller grå med leggings og hæler med en tykk stjal for vintre eller koble en lys en med en myk farge topp og kjøpe fotlenker å fullføre utseendet og gjøre litt spenstig, selv om du bruke hæler.

3. Crop Top det

Få den ultimate utseende ved å sette sammen din mønstret crop top med en vanlig skater tee eller en vanlig avling topp med en mønstret skjørt for å få en fengende, elegant utseende.

Beskjær topper er den nye trenden og vil fungere perfekt med høye innsnevrede skjørt som ikke vil gjøre ubehagelig for å vise for mye mage også.

4. Biker jente

Et helt sort utseende vil få alle øyne på deg når du går gjennom folkemengden. En svart skater skjørt med en svart singlet eller beskjære toppen og en skinnende svart skinnjakke og militærstøvler vil gi deg den ultimate biker utseende. Gutta vil legge merke til deg og så vil jentene.

5. gjøre det en

Den beste delen om skater skjørt er at de er høy innsnevrede, så det er lett å lure folk og være smart med den.

Hvis du ikke finner en kjole i farge eller mønster som du vil, kjøpe en skater skjørt og en topp som er lang nok til å stikke inn i ønsket mønster og farge. Deretter kobler de to opp, legge et belte for å skjule overlapping og Voila! Du har en vakker formell kjole eller en uformell kjole som ser utrolig, og du får muligheten til å bruke toppen og skjørtet hver for seg. Så du får tre eller fire forskjellige antrekk ved å kjøpe to klær stykker.

6. Arbeid i Det

En vanlig subtil skjørt med leggings eller strømper, en jakke og hæler kan være den perfekte kontor utseende i vintre. Hvis du ønsker å gjøre dette i sommer, vil en krage topp med skjørt og høye hæler får deg gjennom dagen med nåde og skjønnhet, pluss når du kjøper fotlenker koble dem opp til å legge litt av en funk til det

Nøkkelelementet i alt dette er å være en sann fashionista og være kreativ. Finn like farger og mønstre som du flyter rundt i det komfortable skjørt. Det være seg ferie partene eller julefeiringen eller bare en dag ute med vennene dine, kan du bruke skater skjørt i noen og enhver hendelse.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *